Modul de instalare DuPont™ Plantex® Gold

Plantex_Gold_Plants_630x315

Pas 1: Pregătiţi solul şi greblaţi - l dacă este nevoie

Asiguraţi-vă că au fost îndepărtate toate buruienile din zona de instalare înainte de aplicarea barierei de combatere a buruienilor Plantex® Gold.

Pas 2: Desfăşuraţi Plantex® Gold

În cazul zonelor mai mari, încălecaţi Plantex® Gold cel puţin 10 cm pentru a preveni apariţia buruienilor de-a lungul marginilor. Utilizaţi Acele de siguranţă de tip ancoră sau Bio-Cârligele Plantex® pentru a securiza îmbinările. Aplicaţi cel puţin 2 ace pe metru. În cazul zonelor mari neplantate, securizaţi Plantex® Gold cu pietre sau cu plante noi pentru a vă asigura că nu apare nicio mişcare a materialului pe durata plantării.

Pas 3: Decupaţi un “X” în Plantex® Gold

Utilizând un foarfece sau un cuţit ascuţit, decupaţi deasupra unei plante existente sau în locul în care urmează să plantaţi. Plasaţi Plantex® Gold cu grijă deasupra plantelor existente sau plantaţi prin material plantele noi.

Pas 4: Acoperirea

Plantex® Gold poate fi utilizat atât acoperit cât şi descoperit. Dacă utilizaţi Plantex® Gold în modul acoperit, aplicaţi un strat de cel puţin 5 cm de mulci spre ex.. scoarţă, paie, pietriş, rumeguş decorativ etc. Plantex® Gold este foarte rezistent, uşor şi versatil şi poate rezista până la 3 ani atunci când este utilizat descoperit.

Garantia noastra nu este valabila daca s-a avut contact cu utilaje si/ sau echipamente pentru care produsele noastre nu sunt adecvate si care au condus la o eventuala degradare a produselor noastre.