Corian® pentru design de spaţii publice

Design de spaţii publice Corian®

Designerii de spaţii corporative şi spaţii publice se bazează pe suprafeţele solide DuPont™ Corian® care sunt foarte funcţionale, dar, în acelaşi, timp oferă o libertate de creaţie.

Designul de spaţii publice este întotdeauna în primplan. Indiferent că este o expresie a unei mărci sau un simbol de mândrie civică, spaţiile publice sunt întotdeauna dificil de realizat, iar lucrările trebuie să fie superbe. De aceea lucrăm cu comunitatea creativă pentru a ajuta arhitecţii şi designerii să îndeplinească cerinţele unice ale spaţiilor publice şi corporative. De aceea arhitecţii şi designerii aleg suprafeţele solide DuPont™ Corian® pentru posibilităţile nelimitate de design pe care le oferă: efectele de iluminare, formele care pot fi modelate şi gama largă de culori.

Spaţiile publice şi corporative necesită materiale care pot transmite imaginea corectă şi pot suporta uzura provocată de traficul zilnic intens. Datorită aspectului perfect şi solidităţii, Corian® deţine mijloacele pentru a crea designuri impresionante la scară mare, oferind, în acelaşi timp, durabilitatea, uşurinţa de curăţare şi frecvenţa redusă de întreţinere de care au nevoie aceste spaţii pe termen lung. Suprafeţele solide Corian® sunt potrivite pentru numeroase utilizări publice şi corporative, inclusiv pentru holuri, pereţi, acoperiri exterioare, coridoare, pereţi de lift, scări, balustrade, centre comerciale, locuri de joacă, săli de aşteptare din aeroporturi şi pieţe publice.
 

 

Media

VIEWING:

INFORMAŢII ŞI SUGESTII