Corian® pentru industria ospitalităţii

Design de hoteluri

DuPont™ Corian® scoate în evidenţă unele dintre cele mai inovatoare designuri contemporane din industria ospitalităţii şi industria hotelieră Cei mai buni designeri de proiecte internaţionale utilizează Corian® pentru a realiza suprafeţe aspectuoase, foarte funcţionale şi confortabile pentru oaspeţii hotelurilor.

În hoteluri, prima impresie contează. Indiferent că este vorba despre recepţie sau dormitoare, o atmosferă proaspătă, curată şi primitoare poate face transforma un vizitator care vine pentru prima dată într-un oaspete regulat. De peste 30 de ani, prezenţa materialelor Corian® în hoteluri se datorează proprietăţilor igienice inerente, utilităţii şi flexibilităţii de design.

Camere de oaspeţi curate şi rafinate

 

Datorită adaptabilităţii sale la aproape orice viziune de design, Corian® permite designerilor să creeze camere de oaspeţi foarte primitoare pentru călătorii obosiţi. Indiferent de obiectivele estetice pe care le aveţi pentru camerele de oaspeţi, Corian® modelează decorul, lăsând o impresie de durată în urma experienţei hoteliere.

 

Băi liniştitoare, uşor de curăţat

 

La nivel funcţional, Corian® a fost certificat pentru proprietăţile igienice. Fiind solid şi lipsit de pori, poate fi aplicat fără urme vizibile, creând suprafeţe elegante şi uşor de curăţat.

 

Restaurante şi baruri vibrante şi memorabile

 

Corian® poate fi adaptat pentru toate formele de restaurante şi divertisment. Blaturile de mese Corian® satisfac cele mai ridicate standarde estetice şi igienice. În spatele tejghelelor, suprafeţele Corian® calde, estompate, pentru pereţi pot crea, dacă se aleg culorile potrivite, o atmosferă relaxată într-un mediu de nivel înalt din industria ospitalităţii.

 

Mai mult decât aspectuos

 

  • Durabil, uşor de curăţat şi întreţinut şi poate fi înlocuit dacă se zgârie
  • Având la dispoziţie o gamă largă de culori, puteţi crea o ambianţă consistentă, caldă, atrăgătoare şi o experienţă de marcă într-una sau mai multe locaţii
  • Dacă este curăţat în mod adecvat, împiedică apariţia mucegaiului şi igrasiei
  • Rezistent la pete (petele nu pot pătrunde, iar decolorările minore ale suprafeţei sunt eliminate cu uşurinţă)
  • Disponibil într-o gamă largă de culori - există inclusiv opţiuni de personalizare

Media

VIEWING:

INFORMAŢII ŞI SUGESTII