Sisteme de învelitori pentru clădiri - România

Sisteme de învelitori pentru clădiri DuPont™ Tyvek® şi AirGuard®

În calitate de furnizor inovator de sisteme testate de învelitori pentru clădiri, DuPont™ Tyvek® oferă o gamă completă de accesorii şi membrane de înaltă performanţă, pentru a contribui la preîntâmpinarea infiltraţiilor de aer şi umiditate şi pentru a îmbunătăţi eficienţa energetică în toate tipurile de clădiri.

Utilizate împreună, membranele de hidroizolaţie Tyvek® şi foliile anticondens AirGuard® creează o soluţie pentru anveloparea blocurilor completă şi durabilă. Folia Tyvek este concepută pentru a respecta cerinţele actuale privind clădirile durabile şi este garantată de DuPont, experţii în domeniul materialelor de calitate şi al practicilor pentru clădiri durabile. Membranele de hidroizolaţie Tyvek® sunt rezistente la raze UV şi la căldură. Tehnologia lor unică cu un singur strat este permeabilă la vapori şi totuşi, impermeabilă; acest lucru contribuie la izolarea termică, protejând împotriva condensului, a infiltraţiilor de aer şi a umidităţii pe pereţii exteriori. Straturile AVCL AirGuard® sunt proiectate pentru a fi extrem de rezistente la vapori şi 100% ermetice, asigurând o anvelopare termică perfectă. Acest lucru contribuie la controlul transferului de căldură şi îmbunătăţeşte semnificativ eficienţa energetică.

Gama noastră de benzi izolatoare Tyvek® este special concepută pentru a completa membranele de hidroizolaţie Tyvek® şi straturile AVCL AirGuard® AVCLs, creând o îmbinare mai ermetică, oferind o soluţie completă pentru izolarea casei.

Prin realizările inovatoare care contribuie la protecţia clădirilor şi a locatarilor, în prezent, DuPont ridică din nou standardul în industrie. Produsele noastre din noua generaţie includ membrane metalizate pentru confort termic sporit şi membranele ignifuge Tyvek® FireCurbTM, care respectă cerinţele clasei euro de reacţie la foc B (EN 13501-1).

Aceste produse noi sunt special concepute pentru a susţine practicile aferente clădirilor durabile şi pot avea un rol important în respectarea şi devansarea certificărilor, a standardelor şi a normelor privind clădirile şi energia.

INFORMAŢII ŞI SUGESTII