Garanţie limitată pe o perioadă de 10 ani pentru DuPont™ Tyvek® şi AirGuard®

Concepute în mod unic pentru a furniza ani de protecţie de lungă durată, produsele DuPont pentru sistemele de învelire a clădirilor sunt acoperite de o Garanţie limitată pe o perioadă de 10 ani pentru Tyvek® şi AirGuard®.

Membranele de aerisire Tyvek® şi straturile de control al vaporilor de aer (AVCL) AirGuard®& sunt proiectate pentru a oferi o protecţie de înaltă calitate, pe termen lung, contribuind, de asemenea, la îmbunătăţirea eficienţei termice a clădirii dumneavoastră.

DuPont are o experienţă şi o reputaţie de lungă durată, ceea ce înseamnă că nu montaţi doar o soluţie de izolaţie excelentă, ci vă bucuraţi şi de un plus de siguranţă.

Garanţia DuPont pe o perioadă de 10 ani acoperă deteriorările sau defectele membranelor Tyvek® şi ale produselor AVCL AirGuard®, atunci când sunt montate corect în toate tipurile de clădiri şi atunci când se respectă instrucţiunile de montaj DuPont, cu condiţia ca DuPont să primească o notificare în scris privind eventualele defecte în termen de 30 de zile de la apariţia acestora la produse. Documentele justificative care indică data de achiziţie sau de montare trebuie să însoţească orice solicitare făcută în garanţie şi trebuie să i se permită unui reprezentant DuPont să inspecteze produsele montate pentru care s-a efectuat solicitarea.

Garanţia pe o perioadă de 10 ani nu acoperă deteriorarea sau defectul cauzat de evenimente naturale, penetrare fizică ori vandalism ori situaţiile în care un defect de proiectare în structura clădirii constituie cauza problemei. În mod similar, dacă un produs DuPont pentru sisteme de învelire a clădirilor a fost montat incorect, garanţia pe o perioadă de 10 ani este nulă.

Garanţia pentru Tyvek® şi AirGuard® (PDF)

 

Timber Frame Solutions

O garanţie limitată pe o perioadă de 15* ani acoperă substraturile deschise de difuzie DuPont™ Tyvek® şi straturile de control al vaporilor de aer DuPont™ AirGuard® & din cadrul Soluţiilor cu Cadre de Cherestea DuPont™ Tyvek® utilizate la aplicaţiile pe perete cu cadru de cherestea 

Garanţia pentru Soluţii cu Cadre de Cherestea Tyvek® şi AirGuard® (PDF)

 

Pentru întrebări referitoare la garanţie, contactaţi-ne