AirGuard®: Soluţii pentru straturile de control al vaporilor

Folie anticondens: Proiectat pentru controlul condensului

Straturile de control al aerului şi al vaporilor (AVCL) AirGuard® sunt 100% etanşe. Acest lucru contribuie la reducerea pierderii de căldură prin convecţie şi asigură un control eficient al condensului pentru toate tipurile de clădiri.

Folia anticondens AirGuard® poate reduce semnificativ pierderea de căldură şi poate spori eficienţa energetică. Controlând transferul căldurii şi reflectând căldura în interiorul clădirii, foliile DuPont ajută la menţinerea clădirilor mai răcoroase în timpul verii şi călduroase pe timp de iarnă. Foliile cu barieră de vapori AirGuard® oferă un control al vaporilor foarte bine proiectat, pentru a vă ajuta proiectul să respecte cerinţele durabile de construcţii şi pentru a atinge obiectivele de natură ecologică.

Utilizarea foliei cu barieră de vapori AirGuard® pentru pereţii interni şi izolarea pereţilor exteriori cu membrane de hidroizolaţie Tyvek® creează o anvelopare a clădirii ermetică şi permeabilă la vapori. Împreună, acestea oferă o soluţie completă pentru un nivel optim de eficienţă energetică şi confort interior.

Şi, deoarece sunt furnizate de DuPont, foliile pentru acoperiş AirGuard® vă oferă o calitate garantată, în baza unei garanţii pe o perioadă de 10 ani.

PRODUSE ŞI SERVICII DUPONT