Soluţii de Membrane Permeabile Tyvek®

Soluţii cu membrană de hidroizolaţie pentru protecţie şi eficienţă energetică

Membranele de aerisire joacă un rol esenţial în protejarea clădirilor şi a locatarilor împotriva factorilor externi. Investiţia într-o soluţie de calitate precum DuPont™ Tyvek® poate contribui la asigurarea unei protecţii pe termen lung a clădirii şi, de asemenea, a unui plus de siguranţă.

Pe lângă faptul că îmbunătăţesc eficienţa energetică, soluţiile cu membrană Tyvek® oferă protecţie de lungă durată împotriva mai multor ameninţări pentru integritatea clădirilor, inclusiv condens şi infiltraţii de apă şi aer. Cele mai recente produse inovatoare ale noastre merg şi mai departe: adăugând o ignifugare eficientă la lista de avantaje dovedite ale produselor Tyvek®, acestea protejează şi mai bine structurile şi locatarii.

Ca strat secundar esenţial de evacuare a apei, membranele Tyvek® prezintă un strat funcţional foarte durabil, care este de şase până la opt ori mai gros decât majoritatea produselor multistrat obişnuite. Acest strat constă dintr-o polietilenă (PE) termostabilizată pentru o performanţă fiabilă, pe termen lung şi pentru rezistenţă la căldură/razele UV, un aspect pe care alte membrane de aerisire nu îl pot garanta întotdeauna.

Secretul constă în structura unică cu un singur strat: membranele de hidroizolaţie Tyvek® includ milioane de microfibre dispuse sub forma unui „labirint” omogen, prin care pot trece vaporii, dar nu şi apa.

Aflaţi mai multe despre caracterul unic Tyvek®

Variantele de membrane hidroizolante şi membrane anticondens Tyvek® sunt flexibile, uşoare şi se bazează pe garanţia de calitate DuPont, ce include o garanţie pe o perioadă de 10 ani.

 

PRODUSE ŞI SERVICII DUPONT