Soluţii de Membrane Permeabile Tyvek®

PRODUSE ŞI SERVICII DUPONT

Adăugare filtru

Tyvek® Housewrap

Tyvek® Housewrap

DuPont™ Tyvek® Housewrap este o membrană de aerisire la vapori pentru pereţi, care asigură protecţia împotriva umidităţii pentru pereţi din cherestea, oţel şi beton.

Tyvek® Metal

Tyvek® Metal

Substratul pentru învelitoare Tyvek® Metal permite drenarea condensului pe sub acoperişurile din tablă metalică cutată şi îmbunătăţeşte etanşeitatea generală.

Tyvek® Soft

Tyvek® Soft

Tyvek® Soft este o membrană de aerisire pentru pereţi, rezistentă, uşoară, care este etanşă la vânt, rezistentă la apă şi ideală pentru utilizarea cu sisteme cu cadru din cherestea.

Tyvek® Solid

Tyvek® Solid

Tyvek® Solid protejează izolaţia şi structura pereţilor împotriva condiţiilor climatice exterioare şi a efectelor condensului.

Tyvek® Solid Silver

Tyvek® Solid Silver

DuPont™ Tyvek® Solid Silver este o membrană reflectantă de căldură, care poate contribui la îmbunătăţirea eficienţei termice a sistemelor de pereţi, reflectând 88% din căldura radiantă pe timpul verii şi reducând pierderea de căldură prin convecţie în timpul iernii.

Tyvek® Supro

Tyvek® Supro

Tyvek® Supro este o membrană rezistentă la apă, adecvată pentru toate tipurile de aplicaţii de acoperişuri înclinate compatibile şi incompatibile, destinate clădirilor comerciale şi rezidenţiale.

Tyvek® UV Facade

Tyvek® UV Facade

DuPont™ Tyvek® UV Facade asigură o protecţie optimă împotriva razelor UV, a vântului şi umidităţii şi reprezintă o opţiune testată pentru utilizarea în sistemele de acoperiri de impermeabilizare deschise.

No results founds