Bandă de etanşare Tyvek®

PRODUSE ŞI SERVICII DUPONT

Adăugare filtru

Bandă acrilică Tyvek®

Bandă acrilică Tyvek®

Banda acrilică DuPont™ Tyvek® este banda cu o singură faţă ideală pentru lucrările de reparaţie sau pentru o bună etanşare în jurul ferestrelor şi al conductelor. Aceasta asigură o îmbinare puternică, durabilă şi este adecvată pentru utilizarea cu majoritatea produselor Tyvek® şi AirGuard®.

Bandă butilică Tyvek®

Bandă butilică Tyvek®

Banda butilică DuPont™ Tyvek® asigură o etanşare impermeabilă şi ermetică între membranele de aerisire Tyvek® sau straturile AVCL AirGuard® şi o gamă amplă de materiale.

Bandă cu două feţe Tyvek ®

Bandă cu două feţe Tyvek ®

Banda cu două feţe DuPont™ Tyvek® este o bandă de etanşare complexă, care îmbină toate tipurile de membrane Tyvek® rezultând suprafeţe netede şi etanşează eficient suprapunerile ale membranelor.

Bandă metalizată Tyvek®

Bandă metalizată Tyvek®

Banda metalizată DuPont™ Tyvek® este o bandă de etanşare reflectantă, impermeabilă, cu o singură faţă, care etanşează suprapunerile la acoperişul Tyvek® Enercor®, Tyvek® Reflex şi produsele AVCL DuPont™ AirGuard®.

Bandă Tyvek® UV Facade

Bandă Tyvek® UV Facade

Banda Tyvek® UV Facade este o bandă UV cu o singură faţă, care funcţionează în strânsă legătură cu membranele Tyvek® UV Facade, pentru a asigura etanşări durabile peste suprapuneri, orificii şi îmbinări.

No results founds