Etanşeitate internă

PRODUSE ŞI SERVICII DUPONT

Adăugare filtru

AirGuard® Reflective

AirGuard® Reflective

DuPont™ AirGuard® Reflective este o barieră internă pentru vapori, cu emisivitate redusă, care, combinată cu un gol de aer, poate îmbunătăţi confortul termic prin reflectarea căldurii radiante cu până la 95% înapoi în clădire.

AirGuard® Sd5

AirGuard® Sd5

DuPont™ AirGuard® Sd5 este o barieră de control al vaporilor, transparentă, rezistentă, care îmbunătăţeşte etanşeitatea reducând pierderea căldurii prin convecţie şi scurgerile de aer, reducând, de asemenea, la minimum riscul de condens în izolaţia acoperişului şi a pereţilor.

Bandă acrilică Tyvek®

Bandă acrilică Tyvek®

Banda acrilică DuPont™ Tyvek® este banda cu o singură faţă ideală pentru lucrările de reparaţie sau pentru o bună etanşare în jurul ferestrelor şi al conductelor. Aceasta asigură o îmbinare puternică, durabilă şi este adecvată pentru utilizarea cu majoritatea produselor Tyvek® şi AirGuard®.

Bandă butilică Tyvek®

Bandă butilică Tyvek®

Banda butilică DuPont™ Tyvek® asigură o etanşare impermeabilă şi ermetică între membranele de aerisire Tyvek® sau straturile AVCL AirGuard® şi o gamă amplă de materiale.

Bandă cu două feţe Tyvek ®

Bandă cu două feţe Tyvek ®

Banda cu două feţe DuPont™ Tyvek® este o bandă de etanşare complexă, care îmbină toate tipurile de membrane Tyvek® rezultând suprafeţe netede şi etanşează eficient suprapunerile ale membranelor.

Bandă metalizată Tyvek®

Bandă metalizată Tyvek®

Banda metalizată DuPont™ Tyvek® este o bandă de etanşare reflectantă, impermeabilă, cu o singură faţă, care etanşează suprapunerile la acoperişul Tyvek® Enercor®, Tyvek® Reflex şi produsele AVCL DuPont™ AirGuard®.

Bandă Tyvek® UV Facade

Bandă Tyvek® UV Facade

Banda Tyvek® UV Facade este o bandă UV cu o singură faţă, care funcţionează în strânsă legătură cu membranele Tyvek® UV Facade, pentru a asigura etanşări durabile peste suprapuneri, orificii şi îmbinări.

No results founds