Protecţie pentru construcţiile de pereţi

O barieră secundară împotriva apei pentru pereţi

Membranele de aerisire DuPont™ Tyvek® pot fi utilizate în pereţi, pentru a crea o barieră de înaltă performanţă împotriva apei, care oferă protecţie împotriva umidităţii externe, condensului şi infiltraţiilor de aer.

Indiferent din ce material sunt realizaţi pereţii, este important să fie protejaţi în mod eficient împotriva infiltraţiilor potenţial dăunătoare ale aerului şi umidităţii.  Montarea unei membrane de aerisire Tyvek® îmbunătăţeşte nu numai performanţa termică , ci adaugă şi o barieră secundară externă împotriva apei, care protejează integritatea structurii clădirii mult mai bine decât ar putea să o facă cartonul gudronat.

Protecţie eficientă faţă de exterior

Membranele de aerisire Tyvek® asigură o barieră secundară eficientă împotriva apei din momentul în care sunt montate. Acesta este un avantaj important în timpul construcţiei, când structurile sunt adesea expuse la factorii externi până la finalizarea acoperirilor exterioare. Şi, deoarece stratul său funcţional durabil este mult mai gros decât acelea din majoritatea substraturilor microporoase convenţionale, Tyvek® oferă o protecţie împotriva apei care durează.

Tyvek® Housewrap, Soft, Solid Silver şi UV Facade respectă standardul EN 13859 privind substraturile. Şi, cu DuPontTM Tyvek® FireCurbTM, DuPont este gata să ducă protecţia la următorul nivel, adăugând o ignifugare eficientă la caracteristicile dovedite ale membranelor Tyvek® .

Protecţie eficientă din interior
Bariera secundară împotriva apei oferită de membranele de aerisire Tyvek® la exterior este completată cu montarea straturilor de control al aerului şi al vaporilor (AVCL) AirGuard® la interior. Proiectate special pentru a îmbunătăţi etanşeitatea şi pentru a reduce condensul, membranele AVCL AirGuard® AVCL sunt 100% etanşe şi respectă standardul EN 13984.

Indiferent că utilizaţi straturile AVCL AirGuard® Sd5 sau Reflective, puteţi fi siguri de capacitatea lor de a controla condensul şi de a îmbunătăţi eficienţa energetică.

Accesorii pentru performanţă pe termen lung

DuPont a proiectat o gamă de accesorii Tyvek® care completează membranele Tyvek® şi straturile AVCL AirGuard®, oferind o soluţie holistică completă. Banda Tyvek® UV Facade şi alte benzi de etanşare Tyvek® sunt special concepute pentru a contribui la etanşarea învelitorii clădirilor, creând o etanşare impermeabilă şi asigurând performanţă pe termen lung. Proprietăţile lor excelente de aderenţă în condiţii de umiditate extremă înseamnă că pot fi utilizate atât pe pereţii interiori, cât şi pe cei exteriori.

PRODUSE ŞI SERVICII DUPONT

INFORMAŢII ŞI SUGESTII