Cartofi

Îmbunătățiți calitatea și maximizați productivitatea la cultura cartofului

Fiind produsul alimentar necerealier numărul unu în lume, cartoful este o parte integrantă din sistemul global de nutriţie.

DuPont Crop Protection colaborează cu fermierii pentru a înţelege schimbările şi pentru a dezvolta soluţii care să contribuie la obţinerea potenţialului maxim din cultura cartofului prin combaterea buruienilor, a dăunătorilor şi a bolilor.

Furnizăm o gamă largă de insecticide, erbicide, fungicide din care amintim Titus® 25 DF, Vydate® 10G şi Equation® Pro pentru a menţine cultura cartofului sanatoasa fara buruieni şi dăunători.

DuPont colaborează cu mulţi fermieri din toata lumea pentru a contribui la producerea de culturi mai sigure, de calitate mai înaltă şi cu producţie mai mare. Ne bazăm pe combinarea cunoştinţelor noastre la nivel global cu o înţelegere profundă a nevoilor de pe teren prin parteneriate cu toţi cultivatorii locali şi cu alţi parteneri.  

STUDII DE CAZ

Informaţiile furnizate în acest website au caracter orientativ. Utilizaţi cu precauţie produsele fitosanitare. Citiţi întotdeauna eticheta şi informaţiile despre produs înainte de utilizare. Atenţie la simbolurile şi indicaţiile de pericol.