Porumb și soia

Îmbunătățiți calitatea culturilor și maximizați-vă productivitatea

Permiteţi culturilor de porumb si soia să se dezvolte printr-o protecţie eficientă, direcţionată împotriva buruienilor invazive şi a daunatorilor.

DuPont Crop Protection colaborează cu fermierii pentru a înţelege schimbările şi pentru a dezvolta soluţii care să contribuie la obţinerea potenţialului maxim din cultura de porumb si soia prin combaterea buruienilor şi a dăunătorilor.

La cultura de porumb fiecare decizie contează. Produsele noastre pot contribui la protejarea producţiei, cum ar fi erbicidele Arigo®, Principal®, Principal® Plus, Titus® 25 DF, Titus® Plus.

DuPont se axează pe colaborarea cu fermierii pentru a crea soluţii fiabile, durabile, care îmbunătăţesc productivitatea, rentabilitatea şi siguranţa culturilor. Obiectivul nostru este de a contribui la obţinerea de beneficii maxime de pe fiecare hectar cultivat.

STUDII DE CAZ

INFORMAŢII ŞI SUGESTII

Informaţiile furnizate în acest website au caracter orientativ. Utilizaţi cu precauţie produsele fitosanitare. Citiţi întotdeauna eticheta şi informaţiile despre produs înainte de utilizare. Atenţie la simbolurile şi indicaţiile de pericol.