Pomi fructiferi

Îmbunătăţirea calităţii şi a productivității în cultura pomilor fructiferi

Combateţi insectele şi bolile din cultura pomilor fructiferi pentru a contribui la îmbunătăţirea producţiei agricole cu ajutorul produselor şi serviciilor de încredere de la DuPont .

DuPont Protectia Plantelor deţine soluţii care vă ajută să vă protejaţi cultura pomilor fructiferi împotriva insectelor şi a bolilor. Inovaţiile oferite de noi vă pot ajuta să îmbunătăţiţi calitatea livezilor şi producţia la măr, prun şi alte alte specii pomicole din Romania.

În cadrul DuPont, colaborăm cu toţi cultivatorii locali la aplicarea cunoştinţelor noastre la nivel global pentru îmbunătăţirea calităţii şi a productivității în cultura pomilor fructiferi. Căutăm soluţii care vor asigura că productivitatea şi rentabilitatea se fac în condiţiile păstrării resurselor pentru generaţiile viitoare.

PRODUSE ŞI SERVICII DUPONT

Informaţiile furnizate în acest website au caracter orientativ. Utilizaţi cu precauţie produsele fitosanitare. Citiţi întotdeauna eticheta şi informaţiile despre produs înainte de utilizare. Atenţie la simbolurile şi indicaţiile de pericol.