DuPont™ Plantex®

PRODUSE ŞI SERVICII DUPONT

Adăugare filtru

Plantex® Acele de siguranţă de tip ancoră

Plantex® Acele de siguranţă de tip ancoră

Acele noastre de siguranţă de tip ancoră sunt ideale pentru securizarea materialelor de combatere a buruienilor Plantex® înainte de a fi acoperite cu mulci sau pietriş.

Plantex® Bio-Pins

Plantex® Bio-Pins

Un alt mod de a securiza materialul Plantex® pe durata instalării îl reprezintă utilizarea cârligelor denumite Bio-cârlige, confecţionate din resurse regenerabile.

Plantex® Cocomat

Plantex® Cocomat

DuPont™ Plantex® Cocomat combină avantajele tehnice ale materialului Plantex® cu estetica fibrelor naturale de cocos pentru combaterea biologică a buruienilor şi a eroziunii solului fără recurs la metode chimice.

Plantex® Geoproma®

Plantex® Geoproma®

DuPont™ Geoproma® este un material geotextil din polipropilená 100%, imbinat termic, cu rezistenţă la descompunere pentru problemele dumneavoastră de stabilizare şi filtrare.

Plantex® Gold

Plantex® Gold

DuPont™ Plantex® Gold este un o folie anti buruieni bicoloră, neţesută, confecţionată din material geotextil (propilenă) şi utilizată pentru combaterea buruienilor, buruienilor rezistente precum pirul, coada - calului, volbura...

Plantex® GroundGrid®

Plantex® GroundGrid®

DuPont™ Plantex® GroundGrid® reprezintă o grilă inovatoare, tridimensională şi flexibilă pentru stabilizarea solului.

Plantex® Premium

Plantex® Premium

DuPont™ Plantex® Premium este o folie anti buruieni confecţionată dintr-un material neţesut din propilenă pentru combaterea biologică, durabilă şi eficientă a buruienilor.

Plantex® RootBarrier

Plantex® RootBarrier

DuPont™ Plantex® RootBarrier este o structură neţesută cauciucată ideal pentru asigurarea unor bariere contra creşterii invazive şi dăunătoare a rădăcinilor agresive ale plantelor, spre ex. bambusul.

No results founds