Corian® pentru acoperirea pereţilor exteriori

Acoperirea pereţilor exteriori

Arhitectura descoperă frumuseţea exterioară a suprafeţelor solide DuPont™ Corian®: Forma şi funcţionalitatea se combină într-o soluţie fantastică pentru exterior.

 

Beneficiaţi de o flexibilitate de design fără limite

Fiţi creativi prin intermediul unei game de culori şi aspecte pline de imaginaţie. Creaţi exact formele şi texturile care îndeplinesc cerinţele dumneavoastră de design. Pentru efecte de lumini, profitaţi de caracteristici precum culorile transparente pentru iluminarea de fundal.

 

Frumuseţe combinată cu versatilitate

Fiind durabile, rezistente şi uşor de curăţat, materialele Corian® pentru exterior sunt practice şi aspectuoase. Sub formă de faţadă ventilată, contribuie la sporirea eficienţei energetice şi la durabilitatea clădirilor. Spectrul select de nuanţe pentru faţade oferă o stabilitate superioară a culorii. De asemenea, oferă o absorbţie redusă a umezelii şi rezistenţă la pete, poluare, detergenţi, umiditate şi îngheţ.

Corian® pentru acoperirea pereţilor exteriori poate fi aplicat fără urme şi poate fi sablat şi curăţat cu uşurinţă pentru a restaura aspectul original al clădirii. Chiar şi desenele graffiti pot fi eliminate prin intermediul spălării normale sub presiune cu agenţi de curăţare uşor abrazivi.

 

Alegerea potrivită pentru faţade

Corian® poate fi prelucrat cu atenţie pentru o gamă largă de utilizări în arhitectură, inclusiv pentru coloane, sofite, plinte şi pentru diferite detalii exterioare. Puteţi modela forme complexe cu ajutorul materialelor Corian® pentru pereţi exteriori, fără costurile şi greutatea materialelor convenţionale. Coronamentele, grinzile, colţurile şi celelalte zone expuse frecvent la apă pot fi, de asemenea, realizate din Corian® pentru a minimiza numărul de racorduri şi de zone în care pot apărea scurgerile.

 

Certificări

Pe lângă testele de performanţe,  Corian® EC a obţinut diferite certificări locale care validează utilizarea sa sub formă de panouri exterioare pentru faţade ventilate.

  • Aprobare Tehnică Europeană ETA-13/0377
  • Certificat francez de la CSTB (Institutul Francez de Certificare): "Aviz tehnic" ATEC 2/16-17-42. Inclusiv ISO 4892-2 (învechire accelerată), EN14509 (test de umiditate), ISO 10545-12 (rezistenţă la îngheţ) tests
  • Certificare seismică conform protocolului NF P 06-013 din 2013
  • Certificat englez: CWCT 2012/050 august 2012 inclusiv impermeabilitate, rezistenţă la vând, teste de impact cu corpuri moi & tari
  • Aprobata Techniczna ITB AT-15-2465/2012 pentru Polonia (înălţime a clădirilor limitată la 25 m de Ministerul de Reglementare a Infrastructurii

Media

VIEWING:

INFORMAŢII ŞI SUGESTII