De ce este unică membrana impermeabilă Tyvek® permeabilă la vapori?

O membrană impermeabilă DuPont™ Tyvek® poate oferi o durabilitate de înaltă calitate, protecţie şi eficienţă energetică pentru locuinţe şi clădiri. Pentru protecţia de lungă durată împotriva infiltraţiilor de apă, a infiltraţiilor de aer şi a umidităţii, membranele de aerisire Tyvek® reprezintă o soluţie testată.

Performanţă testată şi dovedită

Un test complet de învechire realizat de Institutul de Cercetare Tehnică SP din Suedia a demonstrat durabilitatea semnificativ mai mare a Tyvek® comparativ cu produsele multistrat testate.

Grosimea şi calitatea  stratului funcţional

Majoritatea substraturilor multistrat obişnuite care au fost testate prezintă doar straturi funcţionale care sunt de aproximativ trei ori mai subţiri decât un fir de păr. Stratul funcţional al DuPont™ Tyvek® este de aproximativ 6 până la 8 ori mai gros decât majoritatea substraturilor multistrat obişnuite, oferind performanţă de lungă durată.

Structură unică

Tyvek® este formată din milioane de microfibre cu un model unic de labirint. Datorită acestei structuri, aditivii UV şi de căldură sunt răspândiţi uniform prin membrană, pentru a oferi o rezistenţă şi o durabilitate superioare.

Rezistenţă testată la razele UV

În timp ce majoritatea substraturilor multistrat sunt fabricate din polipropilenă (PP), stratul funcţional din DuPont™ Tyvek® utilizează un material, polietilenă stabilizată (PE), care rezistă mult mai bine 100% la razele ultraviolete (UV) puternice şi la căldură.

Rezistă la temperaturi de până la 100°C

Căldura poate degrada grav funcţionalitatea unei membrane impermeabile în timp, iar temperaturile deasupra izolaţiei depăşesc uneori 80°C. Prin urmare, pentru o performanţă de lungă durată şi pentru securitatea investiţiei, membranele de aerisire DuPont™ Tyvek® sunt proiectate să reziste la temperaturi de până la 100°C.

Fabricat de DuPont – Garanţia calităţii

DuPont™ Tyvek® utilizează un proces unic de fabricaţie care se bazează pe tehnologia termosudării instantanee. Fiecare fibră are în spate peste douăzeci de ani de experienţă pe piaţa substraturilor din EMEA şi un angajament pentru inovaţie şi calitate încorporate.