Bandă de etanşare Tyvek®

Bandă izolatoare pentru etanşarea lucrărilor de anvelopare

Banda de etanşare Tyvek® este special concepută să completeze membranele de aerisire Tyvek® şi straturile AVCL AirGuard®. Aceasta contribuie la etanşarea învelitorii clădirilor, pentru un nivel optim de etanşeitate, de performanţă pe termen lung şi durabilitate.

Banda izolatoare Tyvek® cu tehnologie AirGuard® contribuie la o etanşare mai ermetică, mai bună, pentru a menţine temperaturile interne, păstrând locuinţele călduroase în timpul iernii şi răcoroase pe timp de vară.

Gama amplă de materiale izolante Tyvek® vă oferă soluţii orientate, pentru a reduce scurgerile necontrolate de aer şi pentru a îmbunătăţi eficienţa energetică. Proprietăţile lor excelente de aderenţă în condiţii de umiditate extremă înseamnă că benzile de etanşare pot fi utilizate atât pe pereţii interiori, cât şi pe cei exteriori.

Membranele Tyvek®, banda izolantă Tyvek® şi straturile AVCL AirGuard® funcţionează în mod armonios, pentru a crea o etanşare mai ermetică şi mai durabilă. Prin urmare, le puteţi folosi cu încredere, ştiind că vă vor ajuta să creaţi o soluţie completă cu o performanţă termică ce respectă cerinţele curente privind clădirile durabile.

 

PRODUSE ŞI SERVICII DUPONT