Legume

Îmbunătăţirea calităţii şi a producţiei în cultura legumelor

Protejați-vă culturile împotriva buruienilor, a insectelor şi a bolilor, obținând astfel recolte atractive pe care clienţii vor dori să le cumpere.

Produsele şi asistenţa oferite de DuPont Protectia Plantelor sunt destinate să ajute fermierii să protejeze cultura legumelor împotriva insectelor, a bolilor şi a buruienilor. Colaborăm cu fermierii la aplicarea cunoştinţelor noastre de la nivel global în culturile locale de legume.  

În fiecare zi la DuPont, transformăm ideile şi inovaţiile în produse care ajută fermierii să obţină o calitate îmbunătăţită, să evite pierderile şi să îmbunătăţească rentabilitatea din culturile de legume. Obiectivul nostru este de a colabora cu fermierii pentru a produce culturi de mare valoare şi de calitate înaltă prin combaterea mai eficientă a dăunătorilor a bolilor şi a buruienilor.

Informaţiile furnizate în acest website au caracter orientativ. Utilizaţi cu precauţie produsele fitosanitare. Citiţi întotdeauna eticheta şi informaţiile despre produs înainte de utilizare. Atenţie la simbolurile şi indicaţiile de pericol.