Viță de vie

Protecţia cantităţii şi calităţii în cultura viţei de vie.

Creşteţi valoarea recoltei de struguri utilizând soluţiile DuPont de combatere a insectelor şi a bolilor care pot ameninţa podgoriile.

DuPont Crop Protection îi poate ajuta pe cultivatori să obţină un profit mai mare din cultura viţei de vie. Luând în considerare numărul mare de dăunători care atacă strugurii din podgoriile din România, nevoia de utilizarea a insecticidelor si fungicidelor este clară.

Produsele DuPont includ insecticide şi fungicide cum ar fi Curzate® F şi Talendo® care pot reduce semnificativ daunele în cultura viţei de vie.

În fiecare zi la DuPont, transformăm ideile şi inovaţiile în produse care îi ajută pe cultivatori să obţină o calitate îmbunătăţită, să evite pierderile şi să îmbunătăţească rentabilitatea cultura viţei de vie. Obiectivul nostru este de a colabora cu toţi cultivatorii pentru a produce culturi de mare valoare şi de calitate înaltă prin combaterea mai eficientă a bolilor şi dăunătorilor.

Informaţiile furnizate în acest website au caracter orientativ. Utilizaţi cu precauţie produsele fitosanitare. Citiţi întotdeauna eticheta şi informaţiile despre produs înainte de utilizare. Atenţie la simbolurile şi indicaţiile de pericol.